Pohorelice Residence in Pohorelice

€ 4,000

Opis

About the project (ang.).


Odpoczynek Pohořelice je promyšleným bytovým souborem, nacházejícím se v nově budované rezidenční lokalitě v jihozápadní části obce, při ulici Znojemská. Tato klidová lokalita přímo navazuje na stávající smíšenou zástavbu rodinných dom.
Na podzimu 2019 r., sł. 1 maja, s. 1. W: Faktóra do domu. Współczynnik na podzimu 2019 r. Współczynnik z 29 traktivních. Jsou zde zastoupeny startovací byty 1 + kk, praktické 2 + kk a 3 + kk, či prostorné mezonetové byty 4 + kk. Aktuálně odstartoval prodej bytů ve 4.etapě, s předpokládaným termínem dokončení na začátku roku 2021.
Výměry bytů se pohybují od 26 m2 do 96 m2, k bytům dále náleží zděné sklepy, balkony nebo terasy a byty vří navíc disponují soukými zahrádkami. Projekt nabízí možnost zakoupení venkovního parkovacího místa a využívání společné komunitní zahrady.
Wychowanek m.in. Velká pozornost je bazy wěnována okolní úpravě dom. Současně teréní úpravy spojené s výsadbou stromů, keřů, trávy a instalací prvků do spolenétní zahrady.
Byty jsou navrženy architektem ve vysokém standardu, v jehož rámci si klienti mohou vybírat z několika dekorů podlah a obkladů.
Rezidenční design klade důraz na kvalitu, estetiku, praktičnost a komfort bydlení. Výborná dopravní dostupnost, dlouhodobě nízké náklady na bydlení, skvělá občanská vybavenost, současná architektura, ale i příznivéy jsou zárku spojenho a by úsporného.

Property details

Podłogi
4
Bezpieczeństwo
Stan
Obrót
Plan ratingu
Typ konstrukcji
Monolyth

Lokalizacja

Pohořelice nad Jihlavou

Najlepsze oferty

Request

You request was sended