Krashchyy budynok in Dnipro

€ 500

Opis

About the project


Житловий комплекс «Кращий будинок» в Дніпрі розташовується в кварталі «Мандриківка» Соборного району за адресою вул. Мандриківська, 51л. Новобудова знаходиться поруч з берегом Дніпра, неподалік від Севастопольського парку.
У межах пішої доступності загальноосвітній заклад, ліцей, університет, відділення банків і супермаркет. У радіусі кілометра медичні установи, пошта, спортивні комплекси і торгові центри.
До найближчого метро «Вокзальна» трохи більше п'яти кілометрів.
Комплекс складається з двох сімнадцятиповерхових будинків, що споруджуються за цегляною технологією.
«Кращий будинок» – житловий комплекс категорії «комфорт», у ході будівництва якого застосовуються сучасні методи енергозбереження, що дозволяє домогтися мінімальної вартості комунальних послуг.
Стіни між квартирами виконуються з газобетонних блоків і цегли. Зовнішні стіни будівель зводяться з цегли і утеплюються мінеральною ватою.
Фасад облицьовується штукатуркою «мокрим» способом, панорамні вікна, що забезпечують високий рівень освітленості в приміщеннях природним світлом, скляться енергозберігаючими склопакетами. Відмінну якість робіт підтверджують відгуки пайовиків, з якими можна ознайомитись на тематичних форумах.
У кожній секції корпусів встановлюються вантажопасажирський і пасажирський ліфти LÖHER. Жителі комплексу забезпечені місцями для стоянки автомобілів на підземній і надземній парковках.

Property details

Podłogi
19
Bezpieczeństwo
CCTV, Reception
Stan
Obrót
Etap budowy
Completed
Plan ratingu
Typ konstrukcji
Monolyth

Lokalizacja

Dnipro

Najlepsze oferty

Request

You request was sended