Sobesicke louky in Brno

€ 4,000

Opis

About the project (ang.).


Soběšické louky jsou rezidenční design na dosah moravské metropole, města Brna. V bazyliki do wsi, nadstandardní kvalituiálů i pracovních postupů, promyšlenost i citlivost zasazení do okolí, blízkost přím krásám Moravského dona krasazení do krasazení do okolí.
V rámci výstavby tohoto vzniknou celkem tři bloky rodinných domů a viladomů. V prvním bloku vyrostou celkem 3 viladomy (9 bytových jednotek) ve druhém bloku 2 rodinné domy a 3 viladomy (9 bytových jednotek) a třetí bloke obsahovatkem 7 rodinný dom.
Wszystko, co mohlo ohrozit pohodlí a komfort budoucích obyvatel. Ať už jde o vysokou kvalitu stavebních materiálů hrubé stavby i konečné realizować interiéru, při všem máme na mysli spokojenost těch, kdo zdeou dlouhá léta žít.
Dyspozycja, vybavení, styl jednotlivých dom jde ve spolupráci s našimi architekty přizpůsobit požadavkům budoucích nájemníků. Naším cílem je vaše spokojenost, takže jsme připraveni doslova i „pohnout stěnou” pokud to naplno splní představy a požadavky o vašem novém domově. Współzałożyciel i inicjator.
Pokud hledáte exkluzivní bydlení nebo investiční příležitost blízko přírodě Icentru Brna – Soběšické louky jsou to pravé! (ang.).


Property details

Podłogi
2
Bezpieczeństwo
Stan
Obrót
Plan ratingu
Typ konstrukcji
Monolyth

Lokalizacja

Jundrov

Najlepsze oferty

Request

You request was sended